Sortides

VISITA  A LA GRANJA DE CAN PERE MUSSONA

EL PROJECTE DELS BEBÈS VA DONAR PEU AL SEGÜENT PROJECTE: ELS ANIMALS. VAM ESTUDIAR ELS ANÍMALS OVÍPARS, ELS VIVÍPARS, ELS SALVATGES I ELS DOMÈSTICS. I COM A CLOENDA VAM FER UNA VISITA A LA GRANJA DE CAN PERE MUSSONA. ENS VA ENCANTAR!
 


EL MÓN DE LA NATURA

AIXÍ COM ANAVA AVANÇANT LA TARDOR I S’ACOSTAVA LA PRIMAVERA VAM COMENÇAR A APRECIAR CANVIS AL NOSTRE ENTORN I AL NOSTRE HORT. PER AIXÒ VAM FER UNA SORTIDA PER ANAR A VEURE ELS AMETLLERS I UNA AL BOSC DE CAN PERE MUSSON. VAM PINTAR AMETLLERS AMB ELS COLORS DE LA PRIMAVERA I VAM DECORAR EL PASSADÍS PER CELEBRAR LA FESTA DE LA PRIMAVERA.
 
 
EL MÓN DE LA FANTASIA: VISITEM CAN VENTOSA

COM JA SABEU, EL FIL CONDUCTOR D’AQUEST CURS ÉS EL MÓN DE LA FANTASIA A TRAVÉS DELS CONTES PER FOMENTAR LA IMAGINCIÓ I LA IMPORTÀNCIA D’INCULCAR L’HÀBIT LECTOR DES DE BEN PETITS. PER AIXÒ VAM REALITZAR UNA SORTIDA A LA BIBLOTECA DE CAN VENTOSA I HO VAM APROFTAR PER COL·LOCAR I CLASSIFICAR ELS CONTES DE LA BIBLIOTECA DE L’AULA. ARREL D’AQUÍ VAM INTRODUÏR DOS NOUS PROJECTES: EL CONTA-CONTES FAMILIAR I EL PRÉSTEC DE CONTES, QUE INICIAREM DESPRÉS DE NADAL I  QUE DE MOMENT HA CONSISTIT EN COL·LOCAR LA BIBLIOTECA DE L’AULA I DECORAR LES BOSSES PER PORTAR ELS CONTES.
 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada