Vida d'aula

EL MÓN DE LA FANTASIA

COM JA SABEU ENGUANY EL FIL CONDUCTOR DEL CURS ÉS EL MÓN DE LA FANTASIA A PARTIR DELS CONTES, PER AIXÒ AQUEST SEGON TRIMESTRE HEM CONTINUAT AMB DUES ACTIVITATS QUE ENS ENCANTEN I QUE ESTAN SORTINT PRECIOSES: EL CONTA-CONTES FAMLIAR I EL PRÈSTEC DE CONTES TOTS ELS DIJOUS. TAMBÉ SEGUIM AMB EL TEATRE TOTS ELS DIVENDRES, AMB EL TALLER DE CONTES I AMB ELS CONTES EN ANGLÈS QUE ENS CONTA NA TIANA ELS DIJOUS.


A MÉS PER SEGUIR TREBALLANT EL MÓN DE LA FANTASIA I LA IMAGINACIÓ A PSICOMOTRICITAT VAM FER JOCS AMB DISFRESSES I JUGANT AMB LA FOSCOR I A CLASSE, NA TANIT, ENS VA CONTAR ELS CONTES “COMENOCHES” I “ALLÁ DONDE VIVEN LOS MONSTRUOS” QUE TRACTEN SOBRE LA NIT, ELS SOMNIS I LA POR A LA FOSCOR. I PER LLEVAR-MOS AQUESTA POR, VAM ELABORAR UN “ATRAPASUEÑOS” QUE ENS AJUDI A NO TENIR MALSONS I DORMIR TRANQUILS. FINALMENT VAM CELEBRAR CARNESTOLTES AMB TALLERS DE MARAQUES I MÀSCARES!!
 
 
CARAGOLS A L’AIGUA!

UNA ALTRA ACTIVITAT QUE HEM SEGUIT REALITZANT AQUEST SEGON TRIMESTRE I QUE ENS ENCANTA ÉS LA PISCINA! ENS HO PASSAM MOLT BÉ ANANT CADA DIVENDRES EN AUTOCAR AMB ELS NOSTRES AMICS, ELS GATETS. HEM MILLORAT MOLTÍSSIM I HO FEM CADA VEGADA MÉS BÉ: ENS VESTIM I DESVESTIM TOT SOLS, HEM MILLORAT MOLT A L’HORA DE NEDAR I ELS MONITORS ESTAN MOLT CONTENTS.

A MÉS ENS AGRADA MOLT QUE ELS PAPÀS I LES MAMÀS VENGUIN A AJUDAR-NOS A PESAR DE QUE CADA VEGADA ELS DEIXAM QUE ENS AJUDIN MENYS  PERQUÈ JA SOM MOLT GRANS I  VOLEM APRENDRE A FER LES COSES TOT SOLETS.

AQUEST ESTIU SEREM COM A PEIXOS DINS L’AIGUA!!I EN TORNAR DE LES VACANCES DE NADAL…

VAM REBRE ELS REGALS DELS REIS MAGS (COTXES, UN MALETÍ DE METGES, UNA CAIXA REGISTRADORA PER LA CASETA, UN PARXÍS-OCA, MENJAR PER LA CASETA) I VAM FER TALLERS DE JOGUINES AMB MATERIAL RECICLAT. I AL POC TEMPS VAM REBRE UNA GRAN SORPRESA: EL 17 DE FEBRER VA ARRIBAR NA TANIT, UNA MESTRA NOVA QUE PASSARÀ AMB NOSALTRES 4 MESOS I ESTAM MOLT CONTENTS!


I... BON NADAL A TOTS!!!

I PER ACABAR EL TRIMESTRE ENS VAM DESPEDIR DE LA TARDOR I VAM DONAR PAS A L’HIVERN I AL NADAL. AL TEATRE VAM CONTAR EL CONTE DEL PETIT AVET, VAM ESCRIURE LA CARTA ALS REIS MAGS  I LA VAM DUR A CORREUS, VAM FER LES CARPETES DE LES FEINETES, VAM ANAR AL CINEMA A VEURE LA PEL·LÍCULA FROZEN, VAM DECORAR EL PASSADÍS, VAM FER TORRÓ D’AMETLLA I VAM CELEBRAR LA FESTA DE L’HIVERN ON ES VAN CANTAR NADALES, ES VAN RECITAR POEMES I VAM DISFRUTAR D’UNA XOCOLATADA TOTS JUNTS.


CANVIS AL NOSTRE ENTORN: ARRIBA LA TARDOR

AMB L’ARRIBADA DE LA TARDOR VAM COMENÇAR A APRECIAR CANVIS AL NOSTRE ENTORN. ELS ARBRES PERDIEN LES FULLES, FEIA MÉS FRED...  I AIXÒ HO VAM TRASLLADAR A LES AULES I ALS TALLERS. A L’AULA VAM FER QUADRES IMITANT LA PLATJA PER DESPEDIR L’ESTIU, VAM FER ESCULTURES I QUADRES AMB FRUITS SECS I CARNOSSOS DE LA TARDOR, VAM FER SUC DE TARONJA A LA CASETA, VAM FER MÒBILS AMB FULLES I PINYES AL RACÓ DE NATURA I EXPERIMENTS I VAM DECORAR EL PASSADÍS. AL TALLER D’ART I DE PATI VAM OBSERVAR L’ARRIBADA DE LA TARDOR I HO VAM REPRESENTAR AMB DIFERENTS TÈCNIQUES, AL TALLER D’HORT VAM VEURE COM HAVIA AFECTAT EL PAS DE L’ESTIU I AL DE CUINA VAM CUINAR I MENJAR BONIATOS I VAM EXPERIMENTAR AMB ELS FRUITS DE LA TARDOR: MAGRANES, TARONGES...

 
TOTS A NEDAR!

UNA ALTRA ACTIVITAT QUE HEM COMENÇAT NOVA ENGUANY ÉS LA PISCINA I ENS AGRADA MOLT. A MÉS D’AJUDAR-MOS A PERDRE LA POR A L’AIGUA, ASPECTE IMPORTANTÍSSIM JA QUE VIVIM A UNA ILLA, TAMBÉ ENS ESTÀ SERVINT PER TREBLLAR L’AUTONOMIA I ELS HÀBITS DE VESTIR-NOS I DESVESTIR-NOS TOT SOLS.
 

L’ESCOLA CREIX

QUAN L’AULA JA ESTAVA MÉS O MENYS CREADA, VAM ANAR A FER UNA VISITA PER L’ESCOLA I VAM CONÈIXER ELS NOUS COMPANYS DE 3 ANYS I LES NOVES MESTRES: NA SÒNIA, NA LUCY, NA MARISA, NA BELÉN, NA MARIA, NA MARIAM, EN FRANCESC I NA ESTER ASENSIO. VAM FER UN ESMORZAR CONJUNT I VAM REGALAR ALS NENS DE 3 ANYS LES JOGUINES QUE A NOSALTRES JA NO ENS SERVIEN PERQUÈ JA SOM MOLT GRANS. TAMBÉ VAM OBSERVAR QUE, AMB L‘ARRIBADA DELS NENS I NENES DE 3 ANYS, S’HAVIEN POSAT 2 AULES NOVES PER ALS COMPANYS DE 2n, PER AIXÒ ENS VAM POSAR A TREBALLAR EL PLÀNOL DE L’ESCOLA A L’AULA I AL TALLER DE CONSTRUCCIONS VAM ANAR A VISITAR L’ OBRA DE L’ESCOLA NOVA. I AMB LES EXPLICACIONS DE L’ARQUITECTA VAM TREBALLAR EL PLÀNOL.

 

BENVINGUTS DE NOU CARGOLS!

MALGRAT QUE AQUEST CURS HA TINGUT UN INICI ATÍPIC I UNA MICA COMPLICAT,  ELS CARGOLS ENS HEM ADAPTAT MOLT RÀPIDAMENT I TOT D’UNA ENS VAM POSAR MANS A LA OBRA PERQUE TENÍEM MOLTES GANES DE RETROBAR-NOS AMB ELS NOSTRES COMPANYS I EXPLICAR TOT EL QUE HAVÍEM FET DURANT L’ESTIU. VAM INICIAR EL PROJECTE DE CREACIÓ DE L’AULA QUE LA VAM MONTAR I PERSONALITZAR ENTRE TOTS: LA VAM DECORAR I VAM CREAR ELS RACONS. TAMBÉ VAM REALITZAR GRANS CANVIS AL RITUAL D’ENTRADA JA QUE JA SOM MOLT GRANS I HEM DE TENIR MÉS RESPONSABILITATS I ARA PASSAM LLISTA, MIRAM QUIN TEMPS FA I ESCRIVIM LA DATA TOT SOLS. I UN ALTRE GRAN CANVI VA SER LA MARXA DEN MOHAMMED A ELCHE I L’ARRIBADA D’UNA NOVA COMPANYA: N’AMAYA.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada